Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis în această lună două noi magazine LEMS în Miercurea Ciuc și Focşani. Cu cele două magazine LEMS reţeaua îşi măreşte spațiul de showroom cu peste 3500 de mp. Toate magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEMS şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

        Investiţia necesară pentru deschiderea celor două magazine LEMS este de 3 milioane de lei şi coincide cu lansarea unei noi colecţii de mobilier pentru hol, sub brandul Domino. Colecţia cuprinde 20 module de mobilă şi se adresează persoanelor cu venituri medii care nu sunt la prima achiziţie de mobilier.

1500 de mp de showroom în Miercurea Ciuc

        Magazinul LEMS din Miercurea Ciuc se întinde pe o suprafaţă de 1500 de mp şi a fost realizat în urma unei investiţii de aproximativ 1.35 milioane de lei.

        Magazinul LEMS din Miercurea Ciuc este situat într-o zonă circulată a oraşului, lângă fabrica de bere, în strada Harghitei.

2100 de mp de showroom în Focşani

        Magazinul LEMS din Focşani este cea mai mare investiţie a Lemet din Moldova şi se întinde pe o suprafaţă de 2100 de mp. LEMS Focşani este a doua cea mai mare suprafaţă de showroom a reţelei de mobile din România, după magazinul din Bucureşti, de la Vulcan Value Center.

        Investiţia necesară deschiderii acesti magazin a fost de aproximativ 1.7 milioane de lei.

        Cu aceste spaţii, reţeaua LEMS deţine o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de mp.

        În 2015 LEMS îşi continuă strategia de dezvoltare a reţelei la nivelul întregii ţări, după ce anul trecut au fost deschise 4 noi magazine a căror suprafaţă însumată depăşeşte 6.000 de mp. Dintre aceştia 2.000 mp sunt doar în București, capitala însumând acum peste 5.000 de mp de showroom de mobilier LEMS.

LEMS: Mobilier în rate fără dobândă

        LEMS oferă clienţilor un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost cât şi servicii de finanţare a produselor direct în magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajati în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţa de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabriciilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Business Cover, 24 martie 2015 – Lemet a deschis două magazine în această lună
  2. Casoteca, 24 martie 2015 – Rețeaua LEMS își extinde spațiul de showroom cu peste 3.500 de mp
  3. Romania-Insider.com, 24 martie 2015 – Furniture maker Lemet invests 0.7 mln in two new stores
  4. Business Review, 24 martie 2015 – Lemet opens two new Lem’s stores following EUR 680.000 investment 
  5. Wall-Street, 25 martie 2015 – Rețeaua LEMS, 2 showroom-uri noi cu o investiție de peste 3 MIL. lei

Alte reacții: România liberăRetailers.roThe TrendsConstructiv.roAcasă.roFulviameiroșu.roPrescu.roOrdineazilei.roCijjurnal.comZiarelive.ro.