Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează al patrulea magazin LEMS din acest an, la Roman. Investiția realizată pentru amenajarea și deschiderea acestui magazin se ridică la 1.100.000 lei. O dată cu inaugurarea noului spațiu, suma totală investită anul acesta în deschiderea de magazine LEMS depășește 5.000.000 lei.

        Noul magazin LEMS din Roman ocupă o suprafață de 1.100 mp și este cel mai mare magazin de mobilă din localitate. Acesta este situat pe Str. Stefan cel Mare Nr. 276 (la 500 m de Gara CFR, vizavi de Marsat SA).

        ”Strategia noastră de extindere implică orientarea către spații generoase, care ne permit expunerea numărului mare de produse și a gamelor noi, pe care le dezvoltăm permanent. Față de acum doi ani, suprafața medie la nivel de rețea a unui magazin LEMS a crescut cu 25%. Acest lucru ne permite să prezentăm o varietate mai mare de produse și susține dezvoltarea brandului LEM’S atât pe orizontală, cât și pe verticală. Avem pe de o parte produse şi programe aşezate pe verticală de la economic la premium plus și lux. Pe de altă parte ne-am extins pe orizontală, astfel încât fiecare dintre aceste paliere de preţ să ofere mai multe opţiuni. Este important să subliniem și faptul că strategia noastră a urmarit ca toate magazinele de mobilă LEM’S să fie amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării” declară Adrian Rizea.

        Cu acest spaţiu comercial, reţeaua LEMS ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, se apropie de 70.000 de mp.

        După nouă luni din 2014, afacerile reţelei de magazine LEMS au ajuns la 162 de milioane de lei, depăşind cu 10 procente aceeaşi perioadă a anului trecut.

LEMS: Reduceri și mobilier în rate

        LEMS oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEMS a început perioada de sales. Până pe 23 noiembrie clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

        LEMS oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fără dobândă prin Bancpost

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricii de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Bursa, 27 octombrie 2014– Lemet a investit 1,1 milioane lei, pentru a deschide un nou magazin la Roman
  2. Wall-Street, 27 octombrie 2014– Lemet deschide un nou magazin de mobilă în Roman, 1,1 mil. lei
  3. Arena Construcțiilor, 27 octombrie 2014– Lemet a deschis 4 magazine în acest an
  4. Casoteca, 27 octombrie 2014 – Atenție romașcani! Aveți un nou magazin LEMS în oraș
  5. România liberă, 27 octombrie 2014– Lemet deschide un magazin de 1.100 mp la Roman


Alte reacții:Casa meaDeco Trends MagazineCurierul NaționalZiarul FinanciarZF EnglishPresa onlineZiare onlineIndex știriAllbiz.roȘtiri astăziNewskeeper.roInfo ziareUltimele știriZiare realitateaSursa de știriPunctul pe știriRevista preseiZiare liveActualități.netRemembertoday.roPress maniaZiare AZSăptămâna.roRetail.ro.