Reţeaua de magazine LEMS investeşte 2 milioane de lei în cel mai mare magazin al său din România, în Vulcan Value Center.

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, a deschis al treilea magazin din acest an în Complexul Comercial – Vulcan Value Center din Bucureşti. Noul spațiu comercial LEMS măsoară 2000 de mp, se întinde pe doua niveluri şi este cel mai mare magazin al rețelei. Investiția în acest spațiu comercial s-a ridicat la 2 milioane de lei.

 „Acum, reţeaua LEMS numără trei magazine proprii doar în Bucureşti: unul în Dristor, altul în Obor şi al treilea, nava amiral a reţelei, în Vulcan Value Center. Cele trei magazine se întind pe suprafeţe mai mari de 1000 mp, fapt ce ne oferă posibilitatea să expunem o mai mare varietate de mobilier. Reţeaua de magazine LEMS acoperă în Bucureşti peste 4000 mp de showroom. Capitala deţine acum prima poziţie în topul vânzărilor reţelei LEMS” declară Adrian Rizea, director comercial LEMS.

        De la începutul acestui an, LEMS şi-a extins reţeaua cu alte două magazine de peste 1200 mp, situate în Oneşti şi Botoşani. Pentru deschiderea celor două magazine LEMS s-au investit 2,5 milioane de lei.

        „Este important să subliniem că toate magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării. Dezvoltarea permanentă a gamelor de produse ne obligă să căutăm spații mai generoase pentru magazinele noi sau pentru relocare, în cazul celor vechi” declară Adrian Rizea.

        Cu magazinul LEMS din Vulcan, reţeaua LEMS ajunge la o suprafaţă totală de retail la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 mp.

Magazinele LEMS au ajuns la 9 luni la afaceri de 162 milioane de lei

        După nouă luni din 2014, afacerile reţelei de magazine LEMS au ajuns la 162 de milioane de lei, depăşind cu 10 procente aceeaşi perioadă a anului trecut.

        „Anul acesta reţeaua de magazine LEMS beneficiază din plin de investiţiile din 2012 şi 2013. Acum avem o reţea vastă, magazinele sunt mai generoase ca suprafaţă de expunere, iar gama de produse este mult mai variată. Avem pe de o parte produse şi programe aşezate pe verticală de la economic la premium plus și lux. Pe de altă parte ne-am extins pe orizontală, astfel încât fiecare dintre aceste paliere de preţ să ofere mai multe opţiuni” declară Adrian Rizea.

Despre Lemet

        Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

        Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricii de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. Capital, 10 octombrie 2014– LEMS a avut o creștere de 10% la nouă luni
  2. Bursa, 10 octombrie 2014– LEMS, afaceri cu 10% mai mari în primele 9 luni
  3. Business Magazin, 10 octombrie 2014– LEMS a deschis un magazin în Vulcan Value Center, în urma unei investiții de 2 milioane lei
  4. Economica, 10 octombrie 2014– LEMS crește cu 10 procente la 9 luni 
  5. Income magazine, 12 octombrie 2014– LEMS, afaceri cu 10% mai mari în primele 9 luni


Alte reacții:Manager.roRomânia-InsiderWall-StreetAcasă.roRomânia liberăCapital.roCasotecaZF CorporateDiscard.roIndex știriȘtiri presa onlineȘtiri astăziZiare AZSursa de știriZiare onlinePiatza.infoEuroconferințeZF Corporate RetailRevista