Prima întrebare care îți vine în minte atunci când vezi un mobilier perfect pentru livingul tău în care îți și imaginezi cum o să te relaxezi, este ”Cât costă?”. Dacă este prea scump sigur îți iei gândul de la el iar dacă este prea ieftin te gândești că sigur este ceva în neregulă.

        În continuare îți prezentăm ce am găsit noi pe site-ul producătorului de mobilă Lemet care are o reţea de magazine LEMS în toată ţara. După ce am răsfoit paginile site-ului am găsit ceva livinguri ieftine care arată bine și sunt și ieftine.

Living Domino

        Ce zici de un mobilier pentru living la doar 1.378 lei? E drept că e redus de la 2.298 lei dar până pe 3 august poți profita de această reducere de 40%. Am aflat că livingul Domino este cel mai nou produs marca Lem’s și lista comenzilor este deja foarte mare. La prețul asta și la cât de bine arată cred și eu.

        Livingul este compus din: o comodă cu două uși, un dulap suspendat vertical cu ușă, un dulap suspendat orizontal, un turn cu ușă și polița de perete. Exact ce îți trebuie pentru a nu aglomera încăperea dar să ai și loc pentru colecția de cărți, rame foto și alte obiecte. Carcasa și fronturile mobilierului sunt wenge.

citește mai departe…