Testimoniale - Ce spun clienții noștrii despre noi

În urmă cu un an am cumpărat de la Lemet un pat, un șifonier în 4 uși cu sertare și 2 noptiere. Cel mai mult mi-a plăcut că mi-am putut monta singur totul. Fiecare piesă de mobilier vine asamblată într-unul sau mai multe pachete, inclusiv cu uşă pe stânga sau dreapta unde e cazul. Feroneria e într-o pungă separată, ai şi cheie de strângere. Ai marcaje pentru şuruburi şi toate găurile se aliniază perfect.

Am căutat mult până am ales ceva să îmi placă. Nici nu mă apucasem de casă și eu stăteam pe net toată ziua să caut modele. Mobila m-a costat 3600 ron și e de la Lemet. Au multe modele frumoase și chiar poți să faci tu schița de acasă. Intră pe site-ul lor www.lemet.ro. Partea bună e că poți alege în așa fel încât să cumperi pe dimensiunea care îți trebuie. Eu m-am încadrat la fix. Mobila are 320 de cm și mi-a rămas spațiu exact cât să pun aragazul și frigiderul. Calitatea e bună, e mobilă solidă. Am fost și la câțiva producători de mobilă la comandă și ceva asemănător mă costa 7500 lei. Le-am mulțumit frumos și am fugit din magazin.

Eu am avut o experiență plăcută cu mobilierul de la Lemet. După ce am colindat toate magazinele și am analizat ofertele am apelat în final la ei. Sunt mulțumită și de preț și de serviciile oferite (mă refer la consiliere și la montaj).

Am luat și eu de la Lem's mobilă pentru dormitor, raportul calitate/preț mi s-a părut foarte bun. Eu sunt mulțumit de ce am cumpărat. În viitor mă voi îndrepta tot către ei în alegerea mobilei.

De mai mulți ani sunt client Lemet, fac mobilă de sufragerie, dormitor și bucătărie din PAL în stil modular, la prețuri normale. Mi-am luat livingul dorit de la ei. Am vizitat unul din showroom-urile din București, l-am plătit, mi l-au livrat acasă și l-am asamblat singur. 

Eu cred că la magazinele Lem's găsiți cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Liniile sunt ok iar calitatea execuției este cea vestică... Mi-am luat o bucătărie de la ei și pentru întreținerea și curățarea mobilei mi s-a recomandat din magazin să folosesc produse de curățat pentru geamuri (de exeplu Clin) care degresează, și să știți ca funcționează foarte bine. Micuța mea e toată ziua cu mâinile pe ea și totuși se curăță foarte ușor.

Eu am mobilă de bucătărie de la Lem's și sunt mulțumită. Au o gamă variată de modele și culori. Ce aș putea spune despre ea e că se potrivește pentru toate bucătăriile (mici, mari, de apartament sau de casă), având spații și accesorii variate. E o mobilă bună, de calitate, estetică. Menționez ca am 2 copii mici care trag, lovesc și bușesc uși și sertare mereu. Cu toate astea după 3 ani arată foarte bine. Este vorba de o bucătărie Parrada.

Am achiziționat de curând dormitorul de la voi de la showroom-ul din Ploiești. Raportul calitate/preț este bun, mobila este calitativă și destul de bine finisată. Intenționez să dau comandă și de mobilă de bucătărie, dar mai intâi trebuie să renovez câte ceva prin apartament.

Am comandat un dresing și un birou, vreau să mulțumesc băieților care au fost la montat. Sunt foarte educați și cu bun simț. Felicitări firmei pentru așa muncitori!

Am cumpărat mobilă de Paști, felicitări pentru promoție!

Am apelat la produsele celor de la Lemet acum 2 ani (mobilă de bucătărie, dormitor și living). Ce îmi place este modularitatea și ușurința de montare.

Eu am o bucătărie cumpărată de la Lemet din aprilie 2001. Modelul este cel clasic, liniar de 2,5 m lungime, așezată pe un singur perete. Evident că este demodată față de modelele din zilele noastre, dar vreau să vă spun că nu am avut nici o problemă cu ea in acești 10 ani. Precizez că suntem o familie formată din 5 persoane, deci o folosim mai mult decât intens. Momentan nici nu mă gândesc să o schimb, arată încă bine, sigur o mai folosesc câțiva ani.