Suntem încântați să vă aducem la cunoștință lansarea unei inițiative semnificative – campania noastră de colectare a bateriilor uzate în colaborare strânsă cu firma de reciclare RLG by Reconomy.

Misiunea Noastră:

Conștienți de impactul negativ al deșeurilor de baterii asupra mediului, ne-am angajat să facem o schimbare pozitivă. Astfel, LEMET a demarat o campanie de colectare a bateriilor uzate în magazinele noastre LEMS, în parteneriat cu experții în reciclare, RLG by Reconomy.

Cum Puteți Participa:

Invităm clienții și comunitatea să se alăture acestui efort comun. Începând din 1 ianuarie 2024, puteți aduce bateriile uzate în magazinele noastre LEMS din orașele: Buzău, Câmpina, București (Mega-Mall, Vulcan, Iris-Titan, Militari), Pitești, Ploiești, Suceava, Brașov, Sibiu, Târgoviște, Galați și Bistrița, contribuind astfel la protejarea mediului și promovând practici sustenabile.


Mecanismul campaniei: Vii cu 10 baterii uzate, primești o baterie nouă VARTA !

*Bateria nouă primită la schimb, pentru cele 10 baterii uzate, este exclusiv de tip AA sau AAA!

Scopul Nostru:

Scopul nostru este de a colecta o cantitate semnificativă de baterii uzate, prevenindu-le astfel intrarea în fluxul de deșeuri și asigurându-ne că acestea sunt reciclate în mod responsabil, conform standardelor de mediu.

Parteneriatul cu RLG:

Colaborarea noastră cu RLG ne asigură că fiecare baterie colectată va fi gestionată și reciclată într-un mod eficient și ecologic.

Alăturați-vă Nouă în Această Inițiativă Sustenabilă:

Împreună, putem face o schimbare reală. Vă îndemnăm să ne sprijiniți în această campanie importantă, aducând bateriile uzate în magazinele noastre LEMS și contribuind astfel la construirea unui viitor mai durabil.

Informații Suplimentare:

Pentru mai multe informații despre campanie și modul în care puteți participa, vă rugăm să vă adresați consilierilor din magazine.