Lemet a fost mereu alaturi de Spitalul Municipal Câmpina, urmărind implicarea directă alături de factorii externi în cazurile şi cauzele care ating o mai bună dezvoltare intercomunitară.

Beneficiile acestui parteneriat sunt diverse și nu întotdeauna foarte vizibile. Cel mai ușor de identificat sunt beneficiile de imagine, deși vizibilitatea și promovarea nu au fost pentru noi un obiectiv.

În perioada pandemiei, Lemet a sponsorizat trei ecografe portabile în valoare de 100.000 lei.

Am răspuns mereu prompt la toate cerințele și nevoile Spitalului Municipal Câmpina, chiar și atunci când au fost propuse schimbări sau a fost nevoie de suplimentarea unor fonduri și am avut mereu un dialog deschis și transparent.

Și înainte de pandemie și dupa pandemie am înfrumusețat secții importante din cadrul Spitalului Municipal Câmpina cu mobilier sponsorizat:  Neonatologie, Gardă Neonatologie, UPU, Pediatrie, Oftalmologie, Chirurgie, Cardiologie, Ginecologie, Chirurgie.

Nu ne vom opri aici !

Acțiunile pe care le face compania Lemet sunt facute din și cu suflet. Degeaba există o strategie de marketing sau PR dacă nu există sentimente, iar acestea se transmit ca ADN-ul de la o generație la alta.