La data de 20 mai 2023, fostul Tenis Club FIBEC din Câmpina îmbracă haine noi și devine PREMIUM TENIS CLUB by www.tenisshop.ro. La nume nou, facilități noi, de top, care vor satisface până și cele mai exigente cerințe. PREMIUM TENIS CLUB by Tenisshop dispune de șase terenuri de tenis pe zgură, un teren de fotbal – că doar nu putea lipsi un spațiu dedicat sportului rege în România!-, un bar dedicat relaxării binemeritate de după și, desigur, nelipsitele vestiare – totul la calitate superioară!

În cadrul ceremoniei de deschidere, cei prezenți se vor bucura de compania unor invitați surpriză din lumea sportului. În prima parte a zilei vor fi demonstrații de antrenamente conduse de antrenorii clubului, precum și jocuri relaxante, de plăcere, la liber, pentru cei dornici să-și încerce veleitățile sportive. După-amiaza vor avea loc discuții deschise despre viitorul PREMIUM TENIS CLUB by Tenisshop (cel mai mare magazine sportiv din Romania), punând accentul pe procesul de dezvoltare, pe pașii de evoluție a unui sportiv care dorește sa atingă performanța în tenis.

Toate detaliile vor fi prezentate de reprezentantul bazei sportive, nimeni altul decât head coach/antrenor coordonator Dragoș Enache, câmpinean pursânge, actualmente proprietar al clubului de tenis Daimon București. Pentru cei care nu cunosc acest detaliu, tenisul curge prin ADN-ul familiei Enache, Head Coach Dragoș fiind fratele mai mare al fostului tenismen Andrei Enache , în prezent și el antrenor la clubul Daimon din Capitală.

În cadrul evenimentului vor exista și surprize inedite, precum premii de la partenerii noștri de la Tenisshop.ro , Isostar România și LEMS, desigur, partea cea mai importantă care va face deliciul celor prezenți, o ședință de tenis gratuită cu un antrenor. Ziua deschiderii noului PREMIUM TENIS CLUB by Tenisshop se va încheia, la lăsarea serii, cu o petrecere, de la care nu vor lipsi mâncarea pe cinste, băutura de calitate și muzica de top.