Către SC LEMET SRL

          Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru generozitatea cu care ne-ați onorat începând cu anul trecut. Vă mulțumim pentru acest lucru și suntem mândri că avem șansa să găsim în compania și asociația dumneavoastră un prieten și un susținator de nădejde!

          Mulțumim pentru donația adresată beneficiarilor de la Asociația Sindrom Down Câmpina (pentru copii, cum le spunem noi), pentru implicare și pentru că ați ales să faceți o schimbare în viața nu tocmai ușoară a unor persoane cu dizabilități Sindrom Down. Generozitatea dumneavoastră le îmbunătățește nivelul de trai, prin aducerea unui aport la odihna lor folosind cele 20 saltele primite cadou de la dvs. și prin modernizarea sălii de mese a Căminului, prin îmbunătățirea celor 3 mese cât și înlocuirea tuturor celor 20 de scaune și a mobilierului de chiuvetă aferent. 

          Mulțumirile acestea sunt pentru fiecare dintre dumneavoastră, pentru fiecare donație sau mesaj de încurajare. Mulțumirile acestea sunt pentru dumneavastră, toți cei care aveți încredere în implicarea și grija pentru acești copii, care sunt afectati și care își trăiesc viața în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Sindrom Down „Ştefan Ionescu” din Câmpina și în puterea pe care o avem atunci când venim împreună în ajutorul lor.

          Dorim să vă aducem recunoștința pentru donația dumneavoastră, care a ajuns la Căminul de la Câmpina și de care se bucură toți beneficiarii de acolo.

          Mii de mulțumiri din partea întregului colectiv și a conducerii Asociației Sindrom Down Câmpina și tot respectul pentru ceea ce faceți!
         

          Vă mulțumim ca aţi acceptat această provocare de a ne fi alături şi ne dorim să păstrăm aceasta colaborare și pe viitor!

Dumnezeu să vă binecuvânteze !

Cu stimă,

Adrian Ciucă

Secretar al  Asociației Sindrom Down Câmpina.