Zamfirescu Iuliana Cornelia, este președintele și fondatorul Asociației Arca lui Norocel, asociație ce se ocupă cu protecția, bunăstarea animalelor și prevenția apariției acestora pe domeniul public.

Una dintre principalele activități o reprezintă organizarea campaniilor de sterilizare/castrare gratuită a animalelor fără stăpân, dar și a celor ce aparțin familiilor ce întâmpină dificultăți financiare. Acest program are ca scop prevenția și combaterea apariției animalelor pe străzi, atât pentru bunăstarea acestora, dar mai ales pentru siguranța comunității.

Până la acest moment, asociația a reușit sterilizarea a peste 14.000 de animale, totul din fonduri private.

 Rezultatele obținute au impact pozitiv, însă insuficient, motiv pentru care lupta să poată organiza în continuare tot mai multe astfel de campanii.

 Totodată, echipa de voluntari este implicată în salvarea animalelor abandonate, de obicei cazuri grave ale unor animale care necesită îngrijiri medicale de specialitate. După recuperare, animalelor salvate le sunt căutate familii adoptive, astfel ca acestea să nu se întoarcă pe străzi. Până în prezent, asociația înregistrează peste 500 de adopții de câini și pisici și peste 120 de animale salvate pe care le îngrijim până la momentul adopției.

În vederea completării activităților în care interacționam în mod direct cu animalele, Asociația Arca lui Norocel, pune accent pe accesibilitatea educației cetățenilor, în special din mediul rural, cu informații utile atât despre îngrijirea corespunzătoare a animalelor, cât și despre legile aflate în vigoare ce privesc protecția acestora, cele mai multe dintre campaniile realizate fiind în colaborare cu Biroul Poliției Animalelor din cadrul IPJ Prahova.

 Activitățile asociației,  sunt realizabile doar cu sprijinul donațiilor și sponsorizărilor, motiv pentru care, ca și în anii precedenți, Lemet este alături de Asociația Arca lui Norocel și în acest an.