Sportivul de performanță a devenit un adevărat simbol în societate; el polarizează atenția și interesul maselor nu numai prin prisma rezultatelor intrinseci pe care le realizează, ci el devine un model exponențial al reușitei, al succesului. Aceste valori se pot transmite și celor care aspiră la statutul de sportiv de performanță dar, la fel de bine, ele pot reprezenta motoare pentru cei care practică activitățile sportive din plăcere.

Sportul are această proprietate de a cultiva în rândul maselor spiritul competiției adevărate, al camaraderiei, al fair-play-ului, al atingerii idealurilor, dar el dezvoltă și calități greu de explicat în cuvinte, poate cea mai reprezentativă fiind cinstea (pentru că, în general, în sport nu se trișează sau oricum se poate trișa mai puțin decât oriunde).

Asociația Club Sportiv H.M. Junior Campina ,  este o școală de fotbal care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Este condusă de doi antrenori de specialitate, Hagianu Daniel antrenor profesionist licențiat în Spania (UEFA A) și Hagianu Mircea – antrenor profesionist, licențiat UEFA A, fost antrenor al echipei naționale de fotbal feminin. Aceștia au o metodologie modernă și profesionistă cu care pregătesc viitorii performeri.

Clubul antrenează și selectează cei mai buni copii pentru a atinge înalta performanță, în prezent având un număr de 120 juniori, din care 80 legitimați, împărțiți în 4 echipe:

•             Juniori A U19,  echipă participantă în Campionatul Județean – in editia campionatului trecut 2021-2022 – Campioana Judetului Prahova;

•             Juniori C U15 , echipă de asemenea pe primul loc,Campioana seria Elite 2022-2023

•             Juniori D U13 , echipă de 8+1 ce activeaza in Campionatul Județean si in acest moment dupa terminarea turului de campionat se afla pe primul loc in Seria Vest

•              Juniori D U13 , echipă de 8+1 ce activeaza in Campionatul Județean si in acest moment dupa terminarea turului de campionat se afla pe locul 3 in Seria Est

•             Juniori E U11 , echipă de 6+1 ce activeaza in Campionatul Județean si in acest moment dupa terminarea turului de campionat se afla pe primul loc in Seria Vest deasemenea.

Clubul reprezintă o rampă de lansare pentru viitorii fotbaliști de succes, întrucât părinții copiilor sunt membrii susținători pasionați de fotbal și îi sprijină să învețe ce înseamnă spiritul de competiție și fairplay-ul, dar și cum este să fii în postura de învingător și învins, cum să le trateze pe ambele. Tinerii care îmbrățișează aceste modele vor fi cu siguranță pregătiți altfel pentru viață, vor fi mai puternici și mai solidari cu sprijinul LEMET.