RECITALUL COLINDĂTORILOR

Recital 3

Festivalul de Arte / Festival 4 Arts împreună cu Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina vă invită la Recitalul Colindătorilor, în cadrul stagiunii „Prologul festivalului” 2022-2023, sâmbătă, 17 decembrie 2022, ora 13:30, în sala mică a prestigioasei instituții câmpinene.

Colindătorii vin din Câmpina, Comarnic, Breaza și din alte localități apropiate de Câmpina. Aducem și la Festivalul de Arte / Festival 4 Arts minunata veste a Nașterii Domnului.

Ne vom bucura de performanța Grupului Vocal-folcloric Plai Câmpinean coordonat de domnul Prof. Andrei Dănuț. Talentatele fete din acest grup te vor cuceri cu prezența lor plină de lumină, gingășie și puritate. Colindătoarelor li se vor alătura încă 10 tineri muzicieni de mare succes, elevi ai doamnei Prof. Alice Botoacă și ai domnului Prof. Andrei Dănuț, care vor interpreta colinde fie numai cu vocea, fie acompaniindu-se la chitară, fie la pian.

Garantat, te vei umple de bucuria și pacea minunatei sărbători a Crăciunului prin tot ceea ce ne oferă colindătorii și prin eforturile Casei de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina de a ne pune la dispoziție o scenă decorată special pentru acest eveniment în Sala Mică.

Intrarea este liberă și te așteptăm cu dragoste și încredere că tinerii vor fi recompensați pentru munca lor prin prezența ta.

În decursul evenimentelor organizate de Festivalul de Arte, am beneficiat de sprijin financiar oferit de firma Lemet Câmpina. Pentru aceasta îi mulțumim!

Așadar, vă așteptăm la cel de-al treilea recital al stagiunii Festivalului de Arte de la Câmpina 2022-2023 să urmărim împreună evoluțiile tinerilor talentați, să-i susținem și să le dăruim motivația de a merge mai departe în studiul muzicii!

Intrarea este liberă.

Detalii și rezervări de locuri: