LEMET, este de părere că, întotdeauna, cultura reprezintă motorul dezvoltării economice locale, prin capacitatea sa de a naște inovația și de a stimula economia științei, astfel a susținut festivalul JazzRock din Câmpina, organizat de Club Live.

După o experiență bogată de peste 20 de ani  în organizarea spectacolelor, “Club Live” Câmpina care numai în ultimii 14 ani a organizat la Câmpina peste 600 de concerte de muzică live, a decis organizarea unui festival care să poarte amprenta profesionalismului denumit “JazzRock Festival”.

Au fost organizate zece ediții ale festivalului în anii 2011-2022. Atipic unui festival de Jazz, festivalul de la Câmpina se organizeaza în aer liber în incinta ștrandului Casei Tineretului ceea ce face ca numărul de ascultatori să crească, dar și eforturile și cheltuielile organizatorilor se triplează față de organizarea acestui festival pe o scena a unei Case de Cultură.

Scopul acestui festival este de a atrage către muzica de calitate o mare majoritate a oamenilor și în special a tinerilor, dar și oportunitatea muzicienilor români de a  evolua și vibra în fața oamenilor, cu creații de valoare. Publicul câmpinean este un public numeros și educat, de aceea sperăm ca aceste concerte live să polarizeze cât de curând și public numeros din afara orașului, dând astfel importanță sporită zonei. Festivalul nu ar putea exista faără susținerea necondiționată a sponsorilor tradiționali ai evenimentului, compania LEMET fiind  sponsor important, începând cu prima ediție.