Am început în anul 2012, Lemet fiind alături de Fundația Romanian Angel Appeal, ca și sponsor.

Fundația Romanian Angel Appeal a activat încă din 1991, în beneficiul copiilor și tinerilor afectați de boli  cronice și la risc de excludere socială.

Câmpina Open MTB – Race For Autism s-a organizat înca din anul 2012 constând în competiții de ciclism.

Fondurile strânse în cadrul competiției anul trecut au fost utilizate pentru organizarea unui curs de terapie 3C adresat unui număr de părinți care aveau copii cu autism, organizarea unei tabere pentru  familii în componența cărora se regăseau, atât copii cu autism, cât și copii tipici precum și pentru achiziționarea unor materiale și publicații de specialitate destinate Centrului de zi Sfânta Filofteia din Campina.

În anul 2020, un an pandemic, stafeta a fost preluata de către Young Motivation – Tânăra Generație care a continuat organizarea evenimentului de ciclism sub denumirea Royal Race Campina

Prima ediție a concursului a fost realizată în luna octombrie 2020, intampinand si infruntand atat conditiile grele ale pandemiei cat si conditiile meteo nefavorabile, insa participanții au acceptat provocarea și au trecut linia de finish cu zâmbetul pe buze.  Royal Race a fost singurul concurs de ciclism caritabil din 2020 in România.

În anul 2021 Royal Race Câmpina s-a adresat tuturor pasionaților de ciclism cu vârste curpinse între 11 și 50+ ani.  Evenimentul a fost unul caritabil, s-a desfasurat în zonele împădurite limitrofe Municipiului Câmpina, cu startul din zona Dealului Muscel. Vârsta minimă de participare a fost  de 11 ani, concurenții putând să opteze pentru: traseu de copii (7 km), traseu mediu(21 de km) sau traseu lung(42 de km). Scopul evenimentului a fost de a sprijini atât copiii cu tulburari de spectru autist care beneficiază de terapie la Centrul Glasul Autismului din Câmpina, cât și pregătirea liceenilor câmpineni prin cursuri de dezvoltare personală.

În acest an, în data de 11 septembrie Lemet este la a XI-a ediție și Royal Race Câmpina la al III-a eveniment adresat pasionaților de ciclism cu vârsta cuprinsă între 6 și 50+  ani .

Lemet a păstrat cu entuziasm și pasiune, tradiția de sponsor principal al evenimentului alături de  OMV Petrom .

Lemet susține evenimentul cu bani și premii în produse de mobilier.

Mai multe informații despre Young Motivation – Tânăra Generație, concursul de anul acesta și inscrieri le gasiți pe site-ul   https://royal-race.ro/

Vă așteptăm să participați și să câștigați !