Recent, compania Lemet a făcut o sponsorizare către Spitalul Municipal Câmpina în valoare de 100.000 lei. Cu acești bani au fost achiziționate trei aparate ecograf ultramoderne, produse de firma Philips, aparate care pot fi conectate la dispozitive mobile pentru diagnosticare, fiind extrem de utile atât în situații de urgență, dar și în Terapie Intensivă.

Detalii despre această recentă achiziție, dar și o demonstrație practică ne-au fost oferite de dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina: ”Grație unei recente sponsorizări, Spitalul Municipal Câmpina a fost în măsură să achiziționeze echipamente de diagnostic cu ultrasunete. Ce vedeți este echivalentul unui ecograf cu trei transductori, dar fiecare transductor este un ecograf complet, cu propriul soft, iar imaginea poate fi transmisă direct pe un telefon mobil, tabletă sau chiar ecrane mai mari, unde rezoluția se păstreză la un nivel bun pentru a da un diagnostic. Sunt trei transductori – pentru abdomen, pentru țesuturile moi și un altul pentru cord. Am ales să achiziționăm acest tip de ecograf, pentru că această soluție răspunde cel mai bine nevoi specifice din Terapie Intensivă, acolo unde spațiul este mai mic, este greu să te plimbi cu ecograful clasic. Aceste modele răspund foarte bine și nevoilor practice de sterilizare și se vor afla în ATI”.

Despre companie:

Începând cu 2005, compania localizată în Brebu, Câmpina, dezvoltă lanțul de magazine Lems ca brand al fabricii de mobilă. Lemet deține 10 linii de producție cu tehnologii de ultimă oră, complet automatizate pentru prelucrarea panourilor compozite din lemn, a lemnului masiv și finisarea acestora. Rețeua Lems este formată din 70 de magazine cu o suprafață totală de retail de peste 70.000 mp. Retailerul Lems este ce mai extinsă rețea de magazine de mobilă din România.

Pe platforma Lemet de la Brebu și în rețeaua Lems, activează peste 1600 de angajați, iar halele de producție și depozitare ale fabricii Lemet acoperă o suprafață totală de 41.000 mp. De pe porțile fabricii Lemet ies, anual, aprox. 150.000 kituri de mobilier.

Reacții în presă:

Câmpina.TV, 05 februarie 2022