Dornici de a se implica în cât mai multe evenimente și voluntariate echipa Young Motivation a organizat pe data de 10 octombrie 2020 o noua ediție a competiției de ciclism Royal Race Câmpina.

Așa cum ne-au obișnuit, competiţia a avut o componentă caritabilă direcţionată spre copii cu tulburări din spectrul autist şi spre o parte din elevii din Câmpina şi împrejurimi. Astfel, taxele de înscriere şi donaţiile obţinute în urma concursului au fost donate spre Centrul Glasul Autismului şi folosite pentru organizarea unor cursuri menite să contribuie la dezvoltarea elevilor beneficiari.

“Suntem recunoscători şi mândri, în acelaşi timp, că proiectul s-a putut desfăşura în condiţii de siguranţă maximă. O parte din suma rezultată din taxele de participare a fost deja donată către Centrul Glasul Autismului şi suntem bucuroşi că am reuşit, împreună, să le facilităm demersurile pentru o perioadă de timp. Cealată parte va fi folosită pentru susţinerea unor cursuri menite să ajute elevii în parcursul lor educaţional. În funcţie de evoluţia pandemică, vom desfăşura aceste cursuri şi ne vom împlica şi ajuta unde este nevoie. Am avut parte de o echipă frumoasă.”   

Acest eveniment a fost susținut de o serie de sponsori si parteneri, printre care se numără și producătorul prahovean de mobilă LEMET .

LEMET urmărește prin politicile de CSR, implicarea directă alături de factori externi în cauzele care ating cea mai bună dezvoltare intercomunitară. “Credem că responsabilitatea socială a unei companii se regăsește scrisă în ADN-ul acesteia. Noi am susținut și susținem proiecte cu caracter social și lucrăm în strânsă legătură cu 15 ONG-uri. Am reușit să ajutăm câteva zeci de persoane cu nevoi specifice. Ne-am implicat la nivel local și în susținerea instituțiilor de învățământ, instituții care oferă servicii medicale, am fost atenți și la nevoile autorităților locale. Suntem foarte atenți la ce se întâmplă în centrele de plasament din Brebu și Câmpina. Dorim ca proiectele în care ne implicăm să aibă continuitate.”, spune Adina Ionescu, director Dezvoltare durabilă, LEMET.