Prima ediție a anuarului “ Cei mai buni 100 Angajatori din economie”, realizat de Capital Media Production, aduce în prim plan companiile cu merite deosebite în dezvoltarea României, printre care și Lemet


“Companiile prezente în clasament sunt principalii contributori la bugetul României. În plus, au construit o cultură care promovează responsabilitatea, respectul față de muncă și angajat, dar și dezvoltarea individuală. Astfel, ele creează, fără prea mare ajutor din partea statului, profesioniștii de care are nevoie economia românească, în prezent și în viitor.

În alcătuirea clasamentului au fost punctate: numărul de angajați, nivelul salariului mediu net și beneficiile oferite angajaților. La acestea s-a mai adăugat un criteriu – studiul Cei mai doriți angajatori, realizat de Catalyst, care are rolul de a arăta o radiografie a brandului de angajator.

Astfel, printre companiile care știu să cultive și să promoveze resursele umane se regăsește negreșit și Lemet, unul dintre cei mai mari producători români de mobilă cu o vechime de peste 28 de ani pe piața din România.
Alexandru Rizea, fondatorul companiei, susține că “cel mai important rol în dezvoltarea afacerii l-au avut familia și angajații. Bineînțeles, de mare ajutor a fost modul în care businessul de familie și-a fidelizat și motivat personalul.