Producătorul Lemet a avut în primele şase luni ale anului 2019 o cifră de afaceri de 123,2 milioane de lei și continuă extinderea rețelei de magazine și a portofoliului de produse.
După inaugurarea în luna mai a Mall-ului LEMS din Ploiești, care se întinde pe 3 niveluri, pe o suprafață totală de 5.000 mp, LEMET a început al doilea semestru cu deschiderea magazinelor din Constanța și Botoșani, pe 1 iulie. Showroom-ul din Constanța se întinde pe o suprafață de 2.000 mp, iar cel din Botoșani pe 700 mp.

Am analizat cererea de pe piața locală, împreună cu o serie  de mulți alți factori și am hotărât să relocăm magazinele  LEMS din aceste două orașe: Constanța și Botoșani. Considerăm că un showroom oferă o experiență diferită,  directă, cu  produsele noastre,  față de interfața site-ului, când  clienții îl accesează pentru a căuta  ceva care să fie  pe placul  lor. Astfel, oamenii pot vedea exemple de  design interior, de  așezare a mobilei în spațiu, de  combinații  cromatice.  Încercăm întotdeauna să  includem în showroom cele mai  dorite, populare  modele, în funcție de locație și ne asigurăm  că de fiecare dată când un client intră într-unul dintre  magazinele LEMS,  găsește ce caută – fie produsul  dorit în  stoc, fie consultanță din  partea angajaților în  alegerea  produsului și plasarea comenzii. Plănuim  cu responsabilitate  extinderea rețelei de magazine  pe tot teritoriul țării”, a  declarat Alexandru Rizea, director  general  LEMET.

LEMS își extinde portofoliul de produse

Anul acesta, LEMS extinde gama de produse cu noi modele cu un design inedit, adaptate standardelor înalte de calitate și cerințelor clienților. Astfel, de săptămâna aceasta pot fi găsite pe site modele noi de bucătării, care combină cu succes clasicul și modernul, canapele cu un nivel ridicat de confort și pachete noi de mese și scaune, cu un design ieșit din comun.

„Ne-am dorit nu doar să extindem portofoliul, ci să aducem și o schimbare în materie de design interior, care să revoluționeze casele. De la bucătării cu un aer boem și insulă, cum e modelul ideal de bucătărie din filme, până la canapele confortabile, ușor de integrat în orice decor și pachete cu mese și scaune. Cea de-a treia categorie a fost dezvoltată cel mai mult, am introdus combinații de lemn, metal și sticlă, am creat modele care se impun prin design și care pot deveni cu ușurință piesa de rezistență într-o casă. N-am pierdut totuși, din vedere, aspectul practic, așa că portofoliul nostru cuprinde atât mese de dimensiuni mai mici, cât și mese pentru familii mari”, a declarat Adrian Rizea, Director Comercial.

Reacții în presă:

  1. Ziarul Financiar, 15 iulie 2019 – Producătorul Lemet a avut afaceri cu 17% mai mari în primul semestru
  2. Profit.ro, 15 iulie 2019 – Lems continuă extinderea rețelei de magazine
  3. Economica.net, 15 iulie 2019 – Lems îşi extinde reţeaua cu 2 noi magazine şi crește cu 3 procente la 10 luni
  4. Bursa Construcțiilor.ro, 15 iulie 2019 – Lems – cifra de afaceri de 123,2 milioane lei


Alte reacții: Capital, România LiberăWall-Street.roBursa.ro,  Financial Inteligence.roInformateca.ro, Financial InteligenceBusiness Cover.roEvenimentul Zilei.ro,  Caso Teca.ro