LEMET, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a înregistrat o creștere de 8 procente la 4 luni și a deschis de curând cel mai mare magazin LEMS din țară, cu o investiție de aproximativ 25 milioane lei, potrivit informaţiilor transmise de companie.


LEMET a deschis la Ploieşti  Mall-ul LEMS, cel mai mare magazin din rețeaua națională. Acesta se întinde pe 3 niveluri, pe o suprafață totală de 5.000 mp și a necesitat o investiție de 25 milioane lei.
LEMS a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 8 procente la 4 luni, ajungând la 80 milioane lei. Creșterea a fost determinată atât de investițiile masive din ultimii ani în extinderea rețelei naționale de magazine, cât și de soluțiile complete de finanțare în rate fără dobândă și de reducerile de până la 50%, conform oficialilor LEMS. LEMS lucrează cu Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank, BCR, BRD, ING, Garanti Bank, Unicredit, Alpha Bank. Fabrica LEMET din Brebu, Câmpina, a fost înființată în 1991. Începând cu 2005, compania LEMET dezvoltă brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. Cu peste 70 de showroom-uri și o suprafață totală de retail de aproximativ 70.000 mp, LEMS este prezent în toate orașele mari din țară. Pe platforma LEMET de la Brebu și în rețeaua LEMS, activează peste 1600 de angajați, iar halele de producție și depozitare ale fabricii LEMET acoperă o suprafață totală de 41.000 mp. De pe porțile fabricii LEMET ies, anual, aproximativ 150.000 kituri de mobilier. 


Reacții în presă:

  1. Financial Inteligence – LEMS creste  din tara si deschide cel mai mare magazin
  2. Romania Libera  – LEMS creste  din tara si deschide cel mai mare magazin
  3. Capital  – LEMS creste cu 8 procente la 4 luni si deschide cel mai mare magazin
  4. Money Buzz   – LEMS deschide cel mai mare magazin din tara


Alte reacții: 
InformatecaFinanciarul , The Trends , PRwaveExpress Press , News 24 , Actualitati