LEMET investește 1,1 milioane lei într-un magazin LEMS în Piatra Neamț

      LEMET, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, va deschide mâine un nou magazin LEMS în Piatra Neamț. Investiția se ridică la 1,1 milioane de lei, iar noul showroom LEMS are o suprafață de 600 mp.

        “Rețeaua de magazine LEMS a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multă energie și pasiune și vom ajunge, după deschiderea magazinului din Piatra Neamț la 70 de magazine LEMS în toată țara. Planurile noastre de extindere continuă, chiar la finalul lunii vom anunța un nou showroom, fiind pe ultima sută de metri cu pregatirile”, a declarat Alexandru Rizea, director general LEMET.

12 mii de dormitoare în 2017 din rețeaua LEMS în casele românilor

        Ca toate magazinele LEMET care operează sub brandul LEMS, noul magazin LEMS Piatra Neamț, este amenajat la aceleași standarde vizuale, de calitate și ușor recognoscibile LEMS. Designerii LEMET au încercat să creeze spații care dau impresia de “acasă” oricui calcă pragul magazinelor LEMS. Clienții au ocazia să vadă, să încerce și să atingă zeci de configurații de dormitor, living, dining sau bucătărie, precum și numeroase modele de fotolii, canapele și scaune și mese. 

        Grație acestei idei dar și a răspândirii echilibrate a rețelei de magazine LEMS la nivelul întregii țări, numai în 2017 din magazinele LEMS au plecat către casele românilor peste 12 mii de dormitoare produse la Brebu.

LEMS, cea mai extinsă rețea de mobilier din România, va ajungea, după deschiderea magazinului din Piatra Neamț, la 70 de magazine amenajate la aceleași standarde vizuale și de calitate LEMS, cu o suprafață totală de retail de aproximativ 70.000 mp.

Mobilă LEMS în rate și la Piatra Neamț

        Ca plan de finanțare, LEMS oferă clienților săi posibilități de cumpărare prin creditare. Partenerii LEMS în această direcție sunt BRD, ING, Banca Transilvania.

Despre LEMET

        Fabrica LEMET din Brebu a fost înființată în 1991. Începând cu anul 2005, compania LEMET dezvoltă brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent, LEMS este cea mai extinsă rețea de magazine de mobilă din România. Cu peste 70 de showroomuri si o suprafață totală de retail de aproximativ 70.000 mp, LEMS este prezent în toate orașele mari din țară.

        În prezent, pe platforma LEMET de la Brebu și în rețeaua LEMS, activează peste 1600 de angajați, iar halele de producție și depozitare ale fabricii LEMET din Brebu, Câmpina, acoperă o suprafață totală de 41.000 mp. De pe porțile fabricii LEMET ies, anual, aprox. 150.000 kituri de mobilier. Liniile de producție sunt complet automatizate și bazate pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

Wall-Street, 16 aprilie 2018 – LEMET deschide un magazin LEMS în Piatra Neamț. Cât a fost investiția?

Informateca, 16 aprilie 2018 – LEMS, un nou magazin în Piatra Neamț 

New Money, 16 aprilie 2018 – Producătorul prahovean de mobilă LEMET investește peste 230.000 euro într-un magazin în Piatra Neamț

România Liberă, 16 aprilie 2018 – Un nou magazin de mobilă LEMS cu zeci de configurații de dormitor, living, dining sau bucătărie

Business Cover, 17 aprilie 2018 – LEMET a ajuns la o rețea de 70 magazine LEMS la nivel național

Alte reacții: The Trends, CasotecaPR waveRetail.roZiar.comPescurt.roBizLawyer.