Pentru că un loc confortabil nu poate fi confortabil cu adevărat dacă nu ai un pat de calitate, primăvara vine cu reduceri de până la 55% la mobila LEMS. În plus, Andreea Bălan, Adelina Pestriţu, Mihaela Rădulescu, Laura Cosoi şi Adela Popescu au ales paturile din magazinele LEMS.

Cel mai bun pat pentru un somn odihnnitor

        Oricât de multă treabă în fiecare zi, dacă nu ai parte de un somn odihnitor, nu vei putea face faţă tuturor provocărilor. Printre întâlniri, interviuri şi şedinţe foto, cinci vedete de la noi şi-au făcut timp şi au testat mobila dim magazinele LEMS, la care beneficiezi de reduceri de până la 55%.

        “Mă gândesc uneori la cât de adevărată este vorba „Ziua bună de dimineaţă se cunoaşte!” Suntem încrezători şi optimişti când ne începem ziua bine sau dimpotrivă, descurajaţi şi iritaţi când la start s-au aliniat şi câteva întâmplări mai puţin plăcute. Nu ştiu dacă există vreo explicaţie psihologică sau de altă natură, însă mie imi plac dimineţile şi întotdeauna încerc să mi le fac cât mai plăcute”, mărturiseşte Laura Cosoi. 

       Actriţa spune că pentru dormitor sunt recomandate culori relaxante şi echilibrate. De asemenea, trebuie să evităm culorile reci, iar prin decoraţiuni să construim o atmosferă de relaxare şi odihnă.

                                                                                                                                                                      citește mai departe…