Primăvara nu a venit încă, 
dar reducerile LEMS de primăvară sunt aici

Sunteți gata pentru primăvară? Reducerile LEMS de până la 55% la mobilă românească sunt aici.
Un soare puternic, lucind de fericire, o primăvară timpurie, mărțișoare și parfum de flori în aer, căldură. Sună ca un început de primăvară perfect, nu? Ei bine, din păcate când deschidem geamul, nu ne lovește parfum de flori, ci fulgi de nea. Soarele nu este chair atât de strălucitor și căldura se află doar în priviri și-n inimi, nu și-n aer, dar nu trebuie să ne demoralizăm. Reducerile LEMS, de până la 55%, la mobilă românească sunt aici pentru a ajuta primăvara să sosească. 

Bucătăria Gazelle la 25% reducere primăvara aceasta
        Haideți să uităm de faptul că suntem deja în martie și afară ninge și să ne concentrăm pe a aduce primăvara la noi în casă. Cu bucătăria Gazelle, acest lucru se poate întâmpla în orice moment al anului. 
        Puteți allege între mai multe opțiuni de fronturi super lucioase, de la alb, până la roșu, orange, vanilie, bej cubanit etc. Le găsiți pe toate pe site-ul lemet.ro, la categoria bucătăria Gazelle
        Puteți să vă jucați cu modulele cum doriți, bucătăria este configurabilă, așadar puteți să o construiți exact așa cum doriți. Pe site-ul lemet.ro găsiți și un configurator virtual cu ajutorul căruia vă puteți crea bucătăria dorită care poate aduce primăvara în casele voastre mai repede. 

30% reducere la Box Plus

        În această perioadă, livingul Box Plus poate fi achiziționat de la prețuri începând cu 2189 de lei. Reducerile LEMS ajung până la 55%, pentru toată gama de produse, și vor ține până la sfârșitul lunii Martie.

Reacții în presă (citește mai departe):
Carmen Brumă, 27 februarie 2018 – Despre casa visurilor mele…oricând s-ar întamplaEva, 28 februarie 2018 – Primăvara nu a venit încă, dar reducerile LEMS de primăvară sunt aiciRealitatea.net, 1 martie 2018 – Reduceri de până la 55% la toată mobila românească LEMSEvz.ro, 1 martie 2018 – LEMS anunță reducerile de primăvară! Iată două livinguri pe care merită să le achiziționezi în                                                                           această perioadăBlog Andreea Bălan, 1 martie 2018 – O casă pentru sufletul meuBlog Deea Codrea, 2 martie 2018 – Dimineți în casa LEMS