LEMS își extinde rețeaua cu 2 noi magazine și crește cu 7 procente la 9 luni

        LEMS a deschis, săptămâna trecută, două noi magazine la Petroșani și Tecuci, cu o investiție cumulată de 2,3 milioane de lei și o suprafață totală de 2.300 mp.
        “La Petroșani, am investit 1 milion de lei într-un showroom LEMS de 800 mp, iar la Tecuci- 1,3 milioane de lei într-un magazin de 1.500 mp, iar planurile de extindere nu se opresc aici. Ne dorim să ajungem cât mai aproape de români și să atingem toate orașele importante din țară unde nu suntem încă prezenți”, a declarat Adrian Rizea, director comercial LEMS.

7 magazine LEMS cu investiții totale de 6,2 milioane lei

        “Anul acesta, am depășit numărul de magazine deschise în 2016. Am deschis 7 magazine, cu investiții totale de 6,2 milioane de lei  și am ajuns la un total de 75.000 mp de suprafață de retail în toată țara”,a adăugat Adrian Rizea.

Geografic, extinderea rețelei de magazine LEMS în acest an, s-a produs, în principal, în Transilvania, unde LEMS a deschis 3 magazine: Satu Mare, Petroșani si Baia Mare. În Moldova au fost deschise alte 2 (Tecuci și Piatra Neamț), iar în Muntenia alte 2 magazine magazine, la Târgoviște si Moreni.

        Toate magazinele sunt amenajate la aceleași standarde vizuale și de calitate ușor identificabile ca făcând parte din brandul LEMS.  “Showroomurile noastre sunt proiectate pe ideea de “acasă”, gândite pentru a crea o atmosferă plăcută, reconfortantă pentru oricine le calcă pragul”, a întărit Adrian Rizea.

LEMS a crescut cu 7 procente la 9 luni

        La 9 luni, LEMS a înregistrat o cifră de afaceri de 230,4 milioane lei, cu 7 procente mai mult decât aceeași perioadă a anului trecut. Investițiile continue și susținute din ultimii ani în extinderea rețelei de magazine, soluțiile de finanțare în rate fără dobândă oferite clienților, faptul că 40% dintre clienți se reîntorc în magazinele LEMS, noile configurații de mobilier intrate în portofoliul de produse LEMET la începutul anului, au stimulat vânzările în această perioadă a anului.

        “Anul acesta, am înregistrat o creștere de 20% a achizițiilor în rate in magazinele LEMS. Încercăm să oferim clienților noștri cele mai confortabile posiblități de achiziție, astfel încât experiența lor în magazinele LEMS să fie cât mai bună, de la primul pas pe are îl fac în showroom și până la momentul în care mobila ajunge la ei acasă”, a declarat Adrian Rizea.

Posibilități de finanțare

        Pentru magazinele nou-deschise săptămâna trecută, LEMS oferă posibilități de finanțare în rate, fără dobândă, prin partenerii lor în această direcție: Banca Transilvania, BCR, Garanti, pentru magazinul din Petroșani, respectiv BCR, Raiffesein, Banca Transilvania, BancPost, Garanti, Alpha, Unicredit, pentru magazinul din Tecuci.

Despre LEMET

        Fabrica LEMET din Brebu a fost înființată în 1991. Începând cu anul 2005, compania LEMET dezvoltă brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent, LEMS este cea mai extinsă rețea de magazine de mobilă din România. Cu peste 75 de showroomuri și o suprafață totală de retail de aproximativ 75.000 mp, LEMS este prezent în toate orașele mari din țară.

        În prezent, pe platforma LEMET de la Brebu și în rețeaua LEMS, activează peste 1600 de angajați, iar halele de producție și depozitare ale fabricii LEMET din Brebu, Câmpina, acoperă o suprafață totală de 41.000 mp. De pe porțile fabricii LEMET ies, anual, aprox. 150.000 kituri de mobilier. Liniile de producție sunt complet automatizate și bazate pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Reacții în presă:

  1. ZF Companii, 22 noiembrie 2017 – Vânzările retailerului de mobilă LEMS au crescut cu 7% la nouă luni, la 50,3 milioane euro 
  2. Wall-Street, 22 noiembrie 2017 – LEMS în 2017: rețea extinsă și creștere a veniturilor
  3. Profit.ro, 22 noiembrie 2017 – Retailerul de mobilă LEMS a deschis două noi magazine, investiție de 2,3 milioane lei, și anunță afaceri în creștere cu 7%
  4. Biz Lawyer, 22 noiembrie 2017 – Brandul LEMS a înregistrat o creștere a vânzărilor de 7% în nouă luni din 2017   
  5. Business Cover, 23 noiembrie 2017 – LEMS, investiții de 2,3 milioane lei în două magazine

Alte reacții: Business ReviewRomânia LiberăAgenda construcțiilorCasotecaInformatecaRetail.roOrange știriUltimele știriZiare liveAmos newsZiar.com