24 Iulie 2012

Comunicat de presă
23 iulie 2012

LEM'S infrumusețează casele românilor !Producătorul de mobilă Lemet, proprietarul  celei mai extinse reţele de magazine de mobilă din România, investește pentru prima dată în istoria sa de peste 20 de ani într-o campanie publicitară pe TV

 

Campania pentru brandul LEM’S , desfăşurată în perioada iulie – septembrie pe TV şi online, a fost creată de agenţia Draftfcb.

 

“Am plecat de la întrebarea Ce vor românii?  Cu siguranţă vor o casă frumoasă. O casă cu care să se mândrească, care să-i facă să se simtă bine. Vor confort în casa lor, dar, mai presus de toate, vor să arate bine, să fie frumoasă. Lem’s este un brand românesc care înţelege acest lucru. Şi indiferent de definiţia românilor despre frumuseţe, Lem’s are soluţii potrivite pentru fiecare. Aşa s-a născut această campanie pentru un brand 100% românesc.” declară Claudiu Dobriţă, Creative Director la Draftfcb.

 

“Ne bucurăm că suntem agenţia care comunică pentru LEM’S,  cea mai mare reţea de magazine de mobilă din România. Un brand românesc puternic şi în continuă ascensiune avea nevoie de o astfel de campanie, iar abordarea noastră a venit în întâmpinarea nevoilor actuale ale clientului nostru. “ a declarat Veronica Mircea, Managing Director Draftfcb.  

 

Ideea spoturilor TV  pleacă de la o realitate a zilelor noastre: viaţa ne ţine departe de casă. Pe unii mai mult, pe alţii mai puţin. Fie că suntem “şoareci de birou” sau de bibliotecă sau, mai mult decât atât, piloţi de linie, şoferi de taxi, directori comerciali, comis voiajori, patroni mereu pe drumuri, marinari, şoferi de tir, medici de gardă, boxeri profesionişti, toti ne întoarcem acasă la un moment dat. Si atunci ne dorim să simţim că a meritat efortul pentru că “LEM’S înfrumuseţează casele românilor”.

 

“LEM’S  are 104 magazine, cea mai extinsă reţea de magazine de mobilă, acoperind practic întreaga ţară. Mobila LEM’S are 5 paliere de preţ, este o mobilă modulară, care se potriveşte mai multor tipuri de clienţi şi de case. Lemet a investit circa 300.000 euro pentru  campania “LEM’S înfrumuseţează casele românilor”. Pe lângă investiția în publicitate, anul acesta compania intenționează să deschida noi magazine Lem’s în mai multe orașe din țară.  În planurile noastre este inclus și Bucureștiul, unde în prezent sunt 3 magazine LEM’S.” a declarat Adrian Rizea, Director Comercial

 

Din partea LEM’S campania a fost coordonată de Adrian Rizea, Director Comercial

 

Echipa Draftfcb care a realizat campania este formată din: Claudiu Dobrita – creative director, Emanuel Borcescu – senior art director, Simona Lazar – senior copywriter, Bogdan Ionita – strategic planner, Roxana Chiriloi – account manager, Liliana Tiu – media manager, Veronica Mircea – managing director

 

 

Despre LEM’S:

 

Lem's este numele magazinelor fabricii de mobilă LEMET. Fondată în 1991, fabrica Lemet este cunoscută datorită produselor sale și recunoscută pentru calitatea oamenilor și  performanțele dotarii tehnice. Compania are implementat și menținut sistemul de management al calității (ISO 9001), mediului (ISO 14001), sănătății și securității în muncă (OHSAS 18001) în domeniile: proiectare, execuție și vânzare. Vânzările rețelei de magazine LEM'S au crescut cu 21% în primul semestru al anului 2012.Despre Draftfcb:


Draftfcb s-a nascut prin fuziunea dintre una din cele mai vechi agentii de publicitate din lume - Foote Cone & Belding (FCB) si DRAFT - una dintre cele mai puternice agentii de marketing. In 2006, Interpublic Group a hotarat ca la nivel international FCB si DRAFT sa se uneasca si sa se transforme in Draftfcb. Compania are peste 9500 de angajati in intreaga lume, reteaua cuprinzand 180 de birouri in 110 tari. In Romania, Foote Cone & Belding (FCB) are peste 15 ani de activitate.

 

Printre clientii Draftfcb in Romania: Beiersdorf (NIVEA, Eucerin), Fashion House Outlet Centre, JTI (Camel, Glamour, Sobranie), Kika, Kraft Foods (Oreo, Tuc), Lavazza, Philips, Recolamp, SCA Hygene (Zewa),  Pazo, Sushiko, Vodafone, Penny Market si Penny Market XXL (REWE), LEM’s.


Reacții in presă:


IQads.ro, 24 iulie 2012 - Un aviator și o doctoriță, în spoturile Lem's semnate de Draftfcb Bucharest


Infoagency.ro, 24 iulie 2012 - Un aviator și o doctoriță, în spoturile Lem's semnate de Draftfcb Bucharest


Money.ro, 25 iulie 2012 - Un aviator și o doctoriță în spoturile Lem's


Marketing Portal.ro, 26 iulie 2012 - Brandul Lem's își face cu prima sa campanie publicitară


PRwave.ro, 27 iulie 2012 - Lem's înfrumusețează casele românilor


Roportal.ro, 27 iulie 2012 - Lem's înfrumusețează casele românilor


Iaa.ro, 27 iulie 2012 - Draftfcb a creat prima campanie TV pentru Lem's


Mediaddict.ro, 27 iulie 2012 - Draftfcb a creat prima campanie TV pentru Lem's


Adhugger.net, 27 iulie 2012 - Draftfb Bucharest created the 1st TV campaign for Lem's


Smartfinancial.ro, 29 iulie 2012 - Draftfcb a realizat prima campanie TV pentru Lem's


Pescurt.ro, 29 iulie 2012 - Draftfcb a realizat prima campanie TV pentru Lem's


Economie.iis.ro, 29 iulie 2012 - Draftfcb a realizat prima campanie TV pentru Lem's


Realitatea.net, 30 iulie 2012 - Lem's înfrumusețează casele românilor


Știriazi.ro, 30 iulie 2012 - Draftfcb a creat prima campanie TV pentru Lem's


Revista-presei.com, 30 iulie 2012 - Lem's înfrumusețează casele românilor


Sursadeștiri.ro, 30 iulie 2012 - Lem's înfrumusețează casele românilor


Roafaceri.com, 30 iulie 2012 - Draftfcb a creat prima campanie TV pentru Lem's


Ournet.ro, 30 iulie 2012 - Draftfcb a creat prima campanie TV pentru Lem's


Săptămâna.com, 30 iulie 2012 - Draftfcb a realizat prima campanie TV pentru Lem's


Zpl.ro, 30 iulie 2012 - Lem's înfrumusețează casele românilor


Pilotmagazin.ro, 31 iulie 2012 - Un aviator român promovează un brand românesc de mobilă


NewsPulse.ro, 1 august 2012 - Draftfcb a realizat prima campanie TV pentru Lem's


Lazynews.ro, 17 august 2012 - Draftfcb a creat prima campanie TV pentru Lem's


<< Inapoi