15 Noiembrie 2011

Comunicat de presă
15 noiembrie 2011

Lemet deschide un nou magazin Lem's în Botoșani


Astăzi, 15 noiembrie, Lemet - unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional – inaugurează un nou magazin Lem’s în Botoșani.

 

Magazinele de mobilă operează sub brandul Lem’s şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării.

Investiţia realizată în deschiderea magazinului Lem’s Botoșani - unul de 700 mp situat in Shopping Center Botoșanis-a ridicat la 450.000 lei.

Lem’s vine în sprijinul clienților săi cu un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul Card Avantaj dar şi prin UniCredit Consumer Financing.

 

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, cele 108 de magazine fiind amenajate în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajaţi.

 

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.


Reacții în presă:


ebotoșani.net, 15 noiembrie 2011 - Magazin Lem's în Botoșani 


<< Inapoi